Vliegen naar Curaçao

Curaçao heeft één luchthaven: Curaçao International Airport. Het wordt ook wel eens Hato Airport genoemd. Het vliegveld ligt redelijk centraal op het eiland. Het ligt niet ver van Willemstad, maar ook het noorden is goed te bereiken. Het vliegveld zelf is niet zo heel groot. Er zijn wat eetgelegenheden en winkeltjes. De autoverhuurbedrijven vind je in het gebouw grenzend aan de terminal.

Het is ook mogelijk meerdere Caribische eilanden tijdens je vakantie te bezoeken. In een half uur vlieg je van het ene eiland naar het andere eiland. Meer informatie vind je onder vliegen naar Aruba en Bonaire.

Vluchten naar Curaçao

Vanaf Nederland kun je rechtstreeks vliegen op Curaçao. Dit is ook vaak het goedkoopste. Ook zijn er verschillende vluchten beschikbaar met een korte tussenstop op Aruba of Bonaire. Vanaf België en Duitsland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Curaçao. Deze vliegen meestal via Amsterdam of Miami. In onderstaand overzicht staan de opties voor een vlucht naar Curaçao. 

Vertrek Aankomst Maatschappij
Nederland
Amsterdam Curaçao

TuiFly
KLM

België
Brussel Curaçao KLM (via Amsterdam)
Antwerpen Curaçao KLM (via Amsterdam)
Duitsland
Düsseldorf Curaçao Air Berlin (via Miami)
American Airlines (via Miami)
KLM (via Amsterdam)

Mijn locatie
Bereken route

Vlucht boeken naar Curaçao

Een uitgebreid overzicht van alle opties die je op jouw vertrekdata hebt vind je op de site van Vliegtickets.nl. Tip: klik het vinkje aan bij inclusief alternatieve luchthavens. Alle in de buurt liggende vliegvelden worden dan ook meegenomen in de zoekopdracht. Op deze manier kun je heel snel het goedkoopste traject vinden. Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van prijsvechters.

Vliegen van Curaçao naar Aruba en Bonaire

Voor een relatief klein bedrag kun je ervoor kiezen tijdens je vakantie meerdere eilanden te bezoeken. Divi Divi air vliegt tussen de eilanden. Ook Insel Air biedt vluchten aan. Vliegen met Insel Air wordt echter momenteel afgeraden in verband met veiligheidsproblemen. De vertrektijden en prijzen zijn te vinden op Skyscanner. Je kunt hier ook de vlucht boeken.