Vliegen naar Dalmatië

Dalmatië is met de auto te bereiken. Je bent dan echter zeker wel een dag of twee aan het reizen. Veel mensen kiezen er daarom voor om naar Dalmatië te vliegen. Er zijn veel prijsvechters die op Dalmatië vliegen, dus er is keuze zat. De vlucht naar Dalmatië kost ongeveer 2 uur. Hieronder vind je informatie en tips over vliegen naar Dalmatië.

Tips vliegen naar Dalmatië

  • Het is uiteraard verstandig om het vliegveld te kiezen die dicht bij je bestemming licht. Tussen de luchthavens en de grote steden rijden echter wel transferbussen. Ook met een huurauto kun je snel op een andere bestemming zijn. Er loopt een prima snelweg tussen Noord en Zuid Dalmatië. Dus een vliegveld in de buurt is ook een optie. 

  • Kijk of bagage inclusief is en hoeveel kilo je mee kunt nemen. Sommige maatschappijen brengen dit apart in rekening.

Vluchten naar Dalmatië

Dalmatië heeft drie noemenswaardige luchthavens: Zadar (Noord), Split (Midden) en Dubrovnik (Zuid). Daarnaast wordt er ook gevlogen op Bol op het eiland Hvar.

Mijn locatie
Bereken route

EasyJet, KLM en Transavia vliegen vanuit Nederland rechtstreeks op Dalmatië. Ook vanuit Duitsland en België gaan er rechtstreekse vluchten naar Dalmatië. Daarnaast zijn er natuurlijk legio opties met een overstap. Niet alle vluchten zijn het hele jaar beschikbaar.

Hieronder vind je een overzicht van de directe vluchten naar Dalmatië:

Vliegen naar Zadar

Voor Zadar zijn er de volgende mogelijkheden:

Plaats Land Maatschappij
Rotterdam Nederland Transavia
Brussel België Brussels Airlines

Vliegen naar Split/Bol

Voor Split zijn er de volgende mogelijkheden:

Plaats Land Maatschappij
Amsterdam Nederland Easyjet, KLM
Rotterdam Nederland Transavia
Düsseldorf Duitsland Croatia Airlines, Condor
Brussel België Brussels Airlines
Brussel (naar Bol) België Jetairfly

Vliegen naar Dubrovnik

Voor Dubrovnik zijn er de volgende mogelijkheden:

Plaats Land Maatschappij
Amsterdam Nederland Easyjet
Brussel België Brussels Airlines, Jetairfly

VLUCHT BOEKEN NAAR Dalmatië

Een uitgebreid overzicht van alle opties die je op jouw vertrekdata hebt vind je op de site van Vliegtickets.nl. Tip: klik het vinkje aan bij inclusief alternatieve luchthavens. Alle in de buurt liggende vliegvelden voor zowel aankomst als vertrek (even aanvinken) worden dan ook meegenomen in de zoekopdracht. Op deze manier kun je heel snel het goedkoopste traject vinden. Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van prijsvechters.