Vliegen naar Dalmatië

Dalmatië is met de auto te bereiken. Je bent dan echter zeker wel een dag of twee aan het reizen. Veel mensen kiezen er daarom voor om naar Dalmatië te vliegen. Er zijn veel prijsvechters die op Dalmatië vliegen, dus er is keuze zat. De vlucht naar Dalmatië kost ongeveer 1 uur en 45 minuten. Hieronder vind je informatie en tips over vliegen naar Dalmatië.  

Tips vliegen naar Dalmatië

  • Het is uiteraard verstandig om het vliegveld te kiezen die dicht bij je bestemming licht. Tussen de luchthavens en de grote steden rijden echter wel transferbussen. Ook met een huurauto kun je snel op een andere bestemming zijn. Er loopt een prima snelweg tussen Noord en Zuid Dalmatië. Dus een vliegveld in de buurt is ook een optie. 

  • Kijk of bagage inclusief is en hoeveel kilo je mee kunt nemen. Sommige maatschappijen brengen dit apart in rekening.

Vluchten naar Dalmatië

Dalmatië heeft drie noemenswaardige luchthavens: Zadar (Noord), Split (Midden) en Dubrovnik (Zuid). 

EasyJet en Transavia vliegen vanuit Nederland rechtstreeks op Dalmatië. Ook vanuit Duitsland en België gaan er rechtstreekse vluchten naar Dalmatië. Daarnaast zijn er natuurlijk legio opties met een overstap. Niet alle vluchten zijn het hele jaar beschikbaar.

Hieronder vind je een overzicht van de directe vluchten naar Dalmatië:

Vertrek Aankomst Maatschappij
Nederland
Amsterdam Split EasyJet
Rotterdam Split Transavia
Amsterdam Dubrovnik EasyJet
België
Brussel Dubrovnik

Jetairfly
Brussel airlines

Charleroi Zadar Ryanair
Duitsland
Weeze/Dusseldorf Zadar

Ryanair
German Wings

Keulen Zadar German Wings
Keulen Split German Wings
Dusseldorf Split German Wings

Mijn locatie
Bereken route

Voor het vinden van de actuele prijzen en vertrektijden en het boeken van onze vlucht maken wij meestal gebruik van Skyscanner. Je vindt er de aanbiedingen van alle luchtvaartmaatschappijen.