Vliegen naar Madeira

Madeira ligt midden in de Atlantische Oceaan en kan dus niet met de auto bereikt worden. Gelukkig wordt er wel op Madeira gevlogen. Een rechtstreekse vlucht brengt je in ongeveer vier uur naar Madeira.

Vliegen naar Madeira

Er is een vliegveld op Madeira, namelijk  Aeroporto Internacional da Madeira Cristiano Ronaldo, Funchal (FNC). Eigenlijk ligt het vliegveld bij het kustplaatsje Machico. De hoofdstad Funchal ligt ongeveer een half uurtje rijden van dit vliegveld vandaan.

Mijn locatie
Bereken route

Rechtstreekse vluchten naar Madeira

Er wordt niet iedere dag rechtstreeks op Madeira gevlogen. Rechtstreeks gevlogen op Madeira wordt er door de volgende maatschappijen:

Plaats Land Maatschappij
Amsterdam Nederland Transavia
Düsseldorf Duitsland Condor

Tip: klik het vinkje aan bij inclusief alternatieve luchthavens. Alle in de buurt liggende vliegvelden worden dan ook meegenomen in de zoekopdracht.

Tips vliegen naar Madeira

  • Kijk bij het vergelijken altijd of bagage inclusief is en hoeveel kilo je mee kunt nemen. Sommige maatschappijen brengen dit apart in rekening. Daarnaast stelt iedere maatschappij andere eisen aan de handbagage. Bij bijvoorbeeld wizz air mag je niet meer dan een kleine rugzak meenemen als handbagage.
  • Kinderspullen zoals kinderstoeltjes zijn vaak gratis mee te nemen. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs van een eventuele autohuur.
  • Een uitgebreid overzicht van alle opties die je op jouw vertrekdata hebt vind je op de site van Vliegtickets.nl. Tip: klik het vinkje aan bij inclusief alternatieve luchthavens. Alle in de buurt liggende vliegvelden voor zowel aankomst als vertrek worden dan ook meegenomen in de zoekopdracht. Op deze manier kun je heel snel het goedkoopste traject vinden. Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van prijsvechters.