Vliegen naar Sardinië

Je kunt Sardinië bereiken met de auto en de boot. Je bent dan wel een dag of twee onderweg. De meeste mensen kiezen er daarom voor te vliegen naar Sardinië. Je vliegt in een uur of twee naar Sardinië. Hieronder vind je informatie en tips over vliegen naar Sardinië.

Tips vliegen naar Sardinië

  • De luchthavens liggen qua reistijd ver uit elkaar. Neem daarom in je afweging mee hoe ver dit van je bestemming af ligt.
  • Kijk of bagage inclusief is en hoeveel kilo je mee kunt nemen. Sommige maatschappijen brengen dit apart in rekening.
  • Je kunt ook je trip naar Sardinië combineren met Corsica. Je kunt bijvoorbeeld een overtocht maken vanuit Bonifacio of er naar toe vliegen.

Vluchten naar Sardinië

Sardinië kent drie luchthavens: Cagliari (zuid), Alghero (Noord West) en Olbia (Noord Oost). De grootste luchthaven is Olbia.

Er zijn redelijk wat maatschappijen die rechtstreeks op Sardinië vliegen. Meestal zijn dit prijsvechters. Het aanbod is wel afhankelijk van de maand waarin je wilt vliegen. Niet alle vluchten zijn het hele jaar beschikbaar.

Vliegen naar Olbia

Voor Olbia zijn er de volgende mogelijkheden:

Plaats Land Maatschappij
Amsterdam Nederland EasyJet, Transavia
Brussel België Brussel airlines, Jetairfly
Keulen Duitsland Germanwings
Düsseldorf Duitsland Germanwings

Vliegen naar Alghero

Voor Alghero zijn er de volgende mogelijkheden:

Plaats Land Maatschappij
Eindhoven Nederland Ryanair
Amsterdam Nederland Corendon

Vliegen naar Cagliari

Voor Cagliari zijn er de volgende mogelijkheden:

Plaats Land Maatschappij
Weeze Duitsland Ryanair
Keulen Duitsland Germanwings
Düsseldorf Duitsland Germanwings
Charleroi België Ryanair

Mijn locatie
Bereken route

Vlucht boeken naar Sardinië

Een uitgebreid overzicht van alle opties die je op jouw vertrekdata hebt vind je op de site van Vliegtickets.nl. Tip: klik het vinkje aan bij inclusief alternatieve luchthavens. Alle in de buurt liggende vliegvelden voor zowel aankomst als vertrek worden dan ook meegenomen in de zoekopdracht. Op deze manier kun je heel snel het goedkoopste traject vinden. Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van prijsvechters.