Vakantie Mallorca | Informatie en tips Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Je vind op dit eiland een prachtige kustlijn met mooie baaien en stranden. Mallorca is een bestemming voor zowel de feestvierder als gezinnen als natuurliefhebbers. Er is van alles te doen en het eiland is heel divers. Over het hele eiland vind je plaatsen met eetgelegenheden en winkels. In dit artikel vind je een overzicht van onze blogs met informatie voor een vakantie in Mallorca.

Vakantie Mallorca | Informatie en tips Mallorca

Wat is er te zien en te doen op Oost Mallorca

In het Oosten van Mallorca vind je prachtige baaien met mooie stranden. Maar er is nog veel meer te zien. Naast zeegrotten, natuurlijke bruggen en hoge kliffen vind je hier ook mooie druipsteengrotten. Het Oosten van Mallorca is nog minder ontdekt. Alles is makkelijk met de auto te bereiken. Lees alles over de attracties en bezienswaardigheden op Oost Mallorca die wij hebben bezocht.

Lees het hele artikel over Wat er te zien en te doen is op Oost Mallorca

Auto huren Mallorca

Mallorca is een prachtig eiland. Je kunt diverse mooie stranden en baaien bezoeken. Het eiland is groot en er is veel te zien en te doen. De meeste bezoekers huren tijdens hun verblijf daarom een auto. Je komt zo makkelijker en sneller op de plaats van bestemming dan met het openbaar vervoer. Een auto huren kan via diverse aanbieders, zoals Sunny Cars of Tui Cars. Lees hier meer over auto huren op Mallorca. 

Lees het hele artikel over auto huren Mallorca