Sa cova Foradada | Natuurlijke brug Oost Mallorca

Vuurtoren en natuurlijke brug in een oogopslag

Onze waardering:

Klik op foto voor grotere weergave

Sa Cova Foradada | natuurlijke brug Oost Mallorca

In de plaats Portocolom vind je een bijzonder attractie “Sa Cova Foradada”. Dit is een relatief kleine natuurlijke brug, met uitzicht op een vuurtoren. De natuurlijke brug is al een bezienswaardigheden. Maar de vuurtoren aan de overkant op de kliffen, maakt het dubbel zo leuk.

Het is mogelijk af te dalen richting de natuurlijke brug en de vuurtoren te fotograferen door de boog. Je krijgt dan een uniek plaatje van beiden.

Sa cova Foradada is niet moeilijk te bereiken. Je kunt de auto parkeren in de straat en dan is het enkele meters lopen naar het uitzichtpunt. Door de makkelijke bereikbaarheid kost een bezoek je niet veel tijd. Een leuke stop voor als je er toch langs komt. 

Parkeren Sa Cova Foradada

Parkeren kan in de straat Carrer del Berganti in Portocolom langs de kant van de weg. Het is dus goed te bereiken met de auto. Wij hebben onze auto gehuurd via Sunny Cars en op het vliegveld opgehaald. Meer informatie over autohuren op Mallorca vind je in ons blog "Auto huren Mallorca".

Portocolom, Felanitx, Migjorn, Balearen, 07670, Spanje

Overnachten in de buurt van deze baaien.

Het is mogelijk te overnachten in Portocolom (Cala Marcal). De dichtstbijzijnde toeristische plaats is Cala D'or. Leuke badplaats met meerdere leuke strandbaaitjes. Er zijn diverse partijen die accommodatie in Cala D'or aanbieden. Wij boeken zelf meestal via Booking.Com.

Is deze natuurlijke brug kindvriendelijk?

Deze natuurlijke brug is prima te bezoeken met kinderen. Het is niet ver lopen. Hou ze wel weg bij de kliffen en afgronden.

Eten en drinken

In de haven van Portocolom zijn meerdere restaurants.

Kleding en schoenen

Geen bijzonderheden. Neem zonnebrand mee.

Lees ook onze andere artikelen over Mallorca