Over ons en contact

Over ons

Al snel nadat we elkaar leerden kennen, ontdekten we een gezamenlijke passie: reizen. En dan vooral de natuur ontdekken. Samen hebben we door verschillende landen buiten Europa gereisd. We hebben van ieder werelddeel wel wat gezien.

Toen ons eerste kind op komst was, wisten we één ding zeker: we zouden blijven reizen. De eerste jaren wel binnen Europa. En dat doen we nog steeds. De natuur blijft trekken. Wandelen is dan ook een belangrijk onderdeel van onze vakanties. De reizen plannen we helemaal zelf.

Vaak lopen we tegen praktische vragen aan, die we niet beantwoord krijgen. Vragen als: is het te doen met een buggy of beter met een buik- of rugdrager? Of hoe kan ik er komen? Na al die reizen hebben we flink wat weetjes op gedaan. En zo groeide de gedachte om al dat soort praktische informatie te delen.

In 2014 hebben we dan de stap gezet en debestemmingswijzer.nl gelanceerd. Met deze site willen we mensen helpen die zich aan het oriënteren zijn op een bepaalde regio of land. Mensen die reizen met óf zonder kinderen. Dit doen we door de praktische informatie over de bezienswaardigheden in de bepaalde regio’s zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven. Zo kunnen mensen goed voorbereid op pad en dat zal zeker bijdragen aan de vakantiepret!

Martijn en Anouschka