Handige reistips en weetjes

Handige reistips en weetjes voor het plannen van je vakantie of tijdens je reis

Naast informatie over verschillende bestemmingen zijn we gestart met bloggen over handige reistips en weetjes. Als je een reis of vakantie plant komen er veel vragen boven. Vragen over het boeken tot vragen over zaken op de bestemming zelf. Wij proberen met onze reistips antwoord te geven op je vragen. De komende tijd zullen er steeds meer artikelen bijkomen. Heb jij een onderwerp of vraag waar je mee zit? Laat het ons weten en wij kijken of we je ermee kunnen helpen.

Artikel Omschrijving
Hoe kom ik op Schiphol?

Je hebt je reis gepland en alles geregeld. En dan rijst de vraag: hoe kom ik op Schiphol? Mogelijkheden genoeg, maar wat is voor jou het handigst? Is dat de trein, de auto of misschien georganiseerd vervoer? In dit blog zetten we de mogelijkheden voor je op een rij, zodat je voor jezelf de beste keuze kunt maken.

Wandelen in Sardinië

Je kunt geweldig wandelen in Sardinië. Vooral aan de bergachtige oost- en westkust vind je prachtige wandelgebieden. De natuur is ruig en je komt weinig andere wandelaars tegen. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je gaat wandelen in Sardinië. Die lees je in dit blog.

Wandelen in de Jura (Frankrijk)

De Jura is een prachtige regio om te wandelen. In dit middelgebergte laat de natuur zich op veel verschillende manieren zien. Bos, rotspartijen, watervallen, meren, grotten en kloven. Het is er allemaal. Lees meer over wandelen in de Jura in dit blog.